Kategorije
Live traffic
Siječanj 2015
P U S Č P S N
« Pro    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

(05/2003) Treba reći da je cjelina materijala ZetaTalka, koja je prikupljena kroz godine, koja je vrlo konzistentna i točna – valjana, uz izuzetak datuma prolaska. U našem nedavnom napisu White Lie objasnili smo da je to bilo učinjeno kako bi oni koji bi zarobili i porobili običnog čovjeka radi vlastite koristi, bili prevareni. Velika je konfuzija i konsternacija u hodnicima moćnika, gdje borave oni koji bi ubili stotine milijuna onih koje smatraju nepoželjnim radnicima. Kako oni mogu uhvatiti ljude u njihovim domovima, u njihovim gradovima, rušenjem ili podizanjem mostova, ili otrovnim kemikalijama, ako ne znaju točan datum! Stoga, pokazali su svoje kandže, kao što je to učinila Bushova administracija kad je nekoliko dana prije 16. svibnja podigla razinu uzbune na narančastu kad smo mi dali White Lie, lažni datum, specificirajući 20. svibnja kao usporavanje rotacije, a 27. svibnja kao datum prolaska.

Materijal u okviru ZetaTalka u vezi s datumom, kao što je, primjerice, vidljivost golim okom 7,3 tjedana prije prolaska, odnosno, sedam tjedana što je na nekim mjestima rečeno, vrijedi do tog ciljanog datuma. Taj datum - 15. svibnja 2003. – iskorišten je kao meta, lako pamtljiv, dat s naše strane, da će po tom datumu Zemljine promjene biti takve i vidljivost nadolazećeg sjajećeg monstruma što će devastirati Zemlju tako opće priznata da ZetaTalk kao cjelina neće izgubiti na vrijednosti. Većina čovječanstva koja ni na koji način neće saznati da se nad njih nadvilo pomicanje polova, kao orijentir će uzeti Zemljine promjene; većina čak neće ni primijetiti drugo sunce crvenog sjaja, vidljivo preko dana kad se crveno svjetlo svija prema promatraču, a uvjeti za promatranje su optimalni. Na taj datum, 30. svibnja 2003. Zemlja je bila položena da iskusi velike zemljotrese i rastezanje rasjeda, tako da će diskusije o točnom datumu zaustavljanja rotacije ili pomicanju biti nadomještene mahnitim naporima da se nosi s jednom katastrofom iza druge. 

To je signal koji će čovječanstvo uzeti kao izvjestan kad se bude pitalo hoće li se i kad krenuti prema sigurnoj lokaciji, i riskirati gubitak onoga što se u matici ljudskog društva smatra normalnim životom, od čega se živi. Treba li napustiti kuću, posao, riskirati ljutnju poslodavca, stvoriti rascjep u obitelji, uništiti kreditni rejting, poremetiti planove školovanja, prekinuti veze s prijateljima koji o njima već misle da su ludi, ili ostati uporan u onome što se smatra normalnim životom? Urušavanje mostova i zgrada, pucanje brana, iskliznuća vlakova, sateliti i magnetsko navođenje koje će postati beskorisno za brodove i zrakople, zemljotresi duž linija rasjeda što će zatvarati, nepravilne plime, iznenadni orkanski vjetrovi i tornada, a rijeke se preplaviti i obale sprati u krhotine stvarajući krizu u nizinama gdje će putovanja postati nemoguća za one koji će pokušavati pobjeći. Točan datum proalska bit će nadomješten, stoga, nužnošću da se nosi s krizom, a oni koji bi zarobili i porobili čovječanstvo iznenada će ustanoviti da njihove planove ignoriraju upravo oni od kojih su očekivali da naredbe slijede poput robota.
http://www.zetatalk.com/index/psdate3.htme

Comments are closed.